Kozmetológiai kezelések

Pattanások kezelése
Az IPL-kezelések célja a gyulladást okozó baktériumok leküzdése. Ehhez egy 420-950 nm-es speciális szűrőt használunk. A kék hullámhossz tartományban lévő fényt a baktériumok elnyelik és elpusztulnak. A gyulladás megszűnik, a faggyúmirigyek nagysága csökken és a faggyútermelés mértéke normalizálódik. Általában elegendő 4-6 kezelés kb. 14 napos időközökkel a pattanások megszüntetésére. Szélsőséges esetekben hetenkénti kezelés javasolt. Fontos, hogy előtte és utána ne érje UV sugárzás.

Pattanasok kezelese2

Pigmentfoltok eltávolítása
A pigmentlaesiók felületi elváltozások a bőrön. Pigment- és öregedési foltokat kíméletesen el tudunk távolítani a FOREVER HAIRFREE Ha-Ski IPL rendszerrel. Többnyire elég néhány kezelés ezeknek a barna foltoknak a megszüntetéséhez.

Errendszeri leziok2

Érrendszeri sérülések eltávolítása
Az arcpirosodás apró értágulat az orron és az arcon. Egyesek laza kötőszövet miatt hajlamosak erre a jelenségre. A kezelés alatt a hemoglobin befogadja a speciális sárga fényt és átalakítja az energiát hővé. A hemoglobin koagulál és ezután lebomlik a szervezetből.

 

© DERMA-PRAX Kft. Dr.Fenyőváry Éva - 2007

Oldaltérkép | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here